Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Hitta Motivationen med PowerDay!

11 januari 2015

Vi kan garantera att du lyckas med ditt nyårslöfte efter PowerDay!

Fyll på med inspiration, tricks hur du får till din träning, Hur du ska äta och lär dig Yoga med en av de bästa! Vi har samlat det bästa gänget för att ge dig en dag full av möjligheter och glädje! Kanske en julklapp till någon du gillar, inklusive dig själv?  Läs mer om Powerday!

Annons

PowerDay_inbjudan_3 the one

Missa inte det Det största & coolaste Träningseventet!

En dag full av möjligheter: Dansa dig glad, varm och lycklig med Cecilia Ehrling som lär oss dansa Disco och Jive. Härliga Cecilia har satt ihop en egen koreografi som får oss alla att blomma ut. Träna och inspireras till ett enklare träningsliv av sprudlande Leila Söderholm, Krångla inte till din träning, Leila lär oss att träna hela kroppen med en handduk och att ”din kropp är ditt gym”, du får med dig kilovis med inspiration hem. Det finns Yogisar och sen finns det Jennie Liljefors, ett pedagogiskt underbarn som lär oss att Yoga med stil, glädje och kreativitet.

Vi bjuder på 2 fika och lunch, träffa våra utställare och ta del av deras erbjudanden. Åse Falkman Fredriksson, Matkreatör och Kostexpert delar med sig av sina bästa tips.

Boka PowerDay!

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar