Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Volontärer i kampen mot cancer!

2 september 2014

Vilket underbart gäng jag fick föreläsa för igår. De här tjejerna jobbar som volontärer och ordnar kurser för cancersjuka. De lär ut hur du sminkar, dig, hur du sköter din hud och hur då lägger makeup när du tappat alla fransar och det viktigaste, hur du knyter en sjal eller vilken mössa som är snyggast när du tappat håret.

Annons

20140902-144932.jpg
De tar av sin tid och ger sin kärlek till människor i nöd. Det är enormt viktigt att hitta sitt jag när man är inne i en tragisk och traumatisk sjukdoms period.

20140902-150156.jpg
Alla volontärer jobbar med skönhet till vardags.

20140902-150307.jpg

20140902-150318.jpg
Jag berättade om min egen cancerresa och hur den mentala och den fysiska träningen gjorde mitt liv enklare.
Bakom lookgoodfeelbetter som projektet heter, ligger KTF kemiskt Tekniska Leverantörsförbundet! Underbart Initiativ jag vet att ni har gjort många cancersjuka tjejer väldigt glada. Att få vara sig själv när det stormar som värst runt omkring dig är mycket viktigare än många förstår.
Go Girls!

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar