Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Walking at work!

12 mars 2015

Stillasittandet har blivit vår tids ny stora hälsofara. Det finns många sätt att röra sig på under en arbetsdag. Ta pauser en gång per timme där du gör 10 benböj och tar i golvet. Spring på stället och pendla rejält med armarna. Gå ut i trapphuset och ta några våningar gåendes i trappen.

Annons

Eller så ber du din chef att köpa in ett gå band som du kan ha under skrivbordet. En ganska kul idé som funkar om du inte måste koncentrera dig extremt mycket. Varje gång du pratar i telefon så kan du gå eller varje gång du gör något som du gör på rutin. Bandet går att ställa med en stor knapp som sitter på ditt skrivbord. Bara att gå väldigt långsamt gör stor skillnad för din förbränning och för kroppens hälsostatus. Alla sätt är bra utom de dåliga!

(null)

(null)
Jag har varit väldigt nyfiken på att testa dessa och blev väldigt glad när jag äntligen fick möjlighet. Det kändes helt ok, jag skulle kunna tänka mig att ha en sån här när jag ska göra saker som inte kräver så stor koncentration.
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar